Κανέλα-Σταφίδα

Ένα γευστικότατο μίγμα από ξηρούς καρπούς, σπόρους, αποξηραμένα φρούτα και αγαύη συνδυασμένα με ζεστά και αρωματικά μπαχάρια.

Συστατικά: Φαγόπυρο, Σταφίδα, Χουρμάδες, Ηλιόσπορος, Αμύγδαλο, Αγαύη, Λιναρόσπορος, Μήλο, Κανέλα, Φυσική Βανίλια, Αλάτι Ιμαλαίων.

Product Information

Τα Buckwheaties περιέχουν φαγόπυρο και ξηρούς καρπούς τα οποία πλένονται και μουλιάζονται για να ενεργοποιηθούν τα ένζυμα που αυξάνουν την θρεπτική τους αξία και τα καθιστούν πιο εύπεπτα για το σώμα μας. Το φαγόπυρο, το κύριο συστατικό των Buckwheaties γίνεται και φύτρο για να αυξηθούν 2 και 3 φορές τα ποσοστά βιταμινών, μετάλλων και ενζύμων που θα καταναλώσουμε.

Τα Buckwheaties δεν ψήνονται σε φούρνο. Αποξηραίνονται σε αφυγραντή σε θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 41ο C, ώστε να διατηρούνται όλες οι θρεπτικές ιδιότητες των συστατικών τους αναλλοίωτες. Μπορείτε να σκεφτείτε ένα καλύτερο σνακ για τον οργανισμό σας;

Σχετικά με το Φαγόπυρο:

Το Φαγόπυρο είναι παραπλανητικά όμοιο με δημητριακό, αλλά στην πραγματικότητα είναι ο σπόρος ενός χαμηλού θάμνου που συγγενεύει με το ραβέντι, έτσι λοιπόν μπορεί να καταναλωθεί από άτομα με δυσανεξία. Περιέχει πολύ πρωτεΐνη, τις περισσότερες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Ε και Κ, φυλικό οξύ και είναι πλούσιο σε μέταλλα.
Το φαγόπυρο καταπολεμά την αρτηριοσκλήρυνση, ενδυναμώνει τα τριχοειδή αγγεία και μελετάται για χρήση στη θεραπεία του διαβήτη ΙΙ και τη μείωση της χοληστερίνης.
Το φαγόπυρο είναι το κύριο συστατικό των Buckwheaties, το οποίο είναι βιολογικό και πριν χρησιμοποιηθεί μουλιάζεται και γίνεται φύτρο για να ενεργοποιηθούν τα ένζυμα που το καθιστούν πιο εύπεπτο και στην συνέχεια αφυγραίνεται με τα υπόλοιπα συστατικά σε θερμοκρασία κάτω των 41οC.